Gallina de Piel, la meva #Nobodega de David Seijas, creix amb una nova proposta procedent de Navarra, en la recerca de vins singulars.

Fresc, divertit i una mica gamberro el Pinkgall és el company ideal per a un estiu ple de sorpreses que és a punt de començar.

Empordà, Ribeiro, Penedès, Calatayud, Tenerife, Priorat i, ara, Navarra s’incorporen al planeta #NoBodega de Gallina de Piel Wines pensant en un estiu sense fi com a eix d’una creació sincera, fresca i divertida d’un estiu que promet ser èpic .

El nou Pinkgall neix del tàndem que he fet amb el savi Gonzalo Celayeta. Junts hem reinterpretat els rosats tradicionals de Navarra amb una proposta radical que combina un joc de garnatxes amb una elaboració més actual.

Es tracta del primer rosat de la Gallina de Piel, que arriba, com totes les meves creacions, barrejat en un món oníric-dalinià nascut de la inspiració de la Pantera Rosa, un gall Glober Trotter amb botins de llevataps i la música de Pink .

De la collita del 2021 i amb 3 mesos de criança sobre mares fines en inox, el Pinkgall recorda fruites com maduixes, gerds, cítrics com el yuzu i aromes balsàmiques com el fonoll, l’espígol i l’anís, característics de la subzona Baixa Muntanya, a la D.O. Navarra.

El dia que la Pantera Rosa va parlar. Inspiració Boomer reinventada.

Com en tots els vins, darrere de cada detall de l’etiqueta de Pinkgall hi ha un relat. Sempre vaig ser fan de la Pantera Rosa i recordo l’únic cop que el mític personatge rosa va parlar en un capítol de 1965 i va dir: Per què els homes no poden assemblar-se més als animals? Així que l’etiqueta de Pinkgall ho hem reconvertit en: Why can’t men be more like chicken?

La inspiració amb la Pantera Rosa també neix pel mític personatge amb forma d’ou de la sèrie: el Huev Man (o Little Man), que a l’etiqueta de Pinkgall va vestit amb el típic mocador vermell dels San Fermines.